Weet jij aandacht te hebben voor de bewoner tijdens de verzorging en haal je daar je voldoening uit? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
De helpende werkt op een afdeling Zorg Thuis in een team bestaande uit zorgverleners van verschillend niveaus onder leiding van een teamleider. De cliënten hebben lichamelijke beperkingen ten gevolge van de ouderdomsklachten en/of chronische ziekten. Bovendien kan er sprake zijn van psychogeriatrische problematiek. De verzorgende werkzaamheden hebben betrekking op aspecten van de verzorging. Medewerkers zijn breed inzetbaar binnen de organisatie. Concreet zijn er vier resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen:  verzorgende werkzaamheden, bieden van ondersteuning en begeleiding, uitvoeren van huishoudelijke taken en  het overdragen van informatie.

Wat vragen we?
Een diploma Helpende  (met medicatiebevoegdheid) en het kunnen omgaan met computerprogramma’s. Je moet kunnen samenwerken met je team, en klantvriendelijk, integer en betrouwbaar zijn naar de clienten.  Het stimuleren van bewoners tot zelfzorg is van belang. Je bent in principe oproepbaar voor alle diensten, alle dagen.

Wat bieden we?
We bieden eerst een contract aan voor bepaalde tijd. Je leidinggevende bespreekt je functioneren met je en bepaalt aan de hand van die gesprekken de contractverlenging en de eventuele opleidingsmogelijkheden. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 25. De samenwerking is hecht en betrouwbaar. St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing. Een goede pensioenregeling en deelname aan een meerkeuzepakket secundaire arbeidsvoorwaarden via FiscFree

Bel dan met Esther Bergmans, Teamleider Zorg Thuis Wervershof, telefoon: 033-4345600. Of bekijk verder onze website en/of facebookpagina.

Solliciteren kan middels onderstaande button, laat daar je gegevens, je cv en motivatiebrief achter en we nemen contact met je op! 

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

———————————–
locatie: Wervershof
sluitingsdatum vacature:   30-06-2023
vacature id: 2366479
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu