Zoek jij de verbinding met onze bewoners? Kom dan als Helpende ons team Kleinschalig Wonen versterken!

Wat ga je doen?
Als helpende werk je op 1 van de 4 woningen Kleinschalig Wonen in een team bestaande uit zorgverleners van verschillend niveaus onder leiding van een teamleider. Iedere woning heeft 8 a 9  bewoners met psychogeriatrische problematiek. Bovendien kan er sprake zijn van lichamelijke beperkingen ten gevolge van de ouderdomsklachten en/of chronische ziekten.
Jouw doel is het creëren van een huiselijke en veilige woonomgeving door het uitvoeren van basiszorg, het bieden van ondersteuning bij de voedingszorg, het begeleiden van cliënten en het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden.
Concreet zijn er drie resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen:  bewoners ondersteunen en begeleiden, voedingszorg verrichten en huishoudelijke zorg verrichten.

We vragen
Een diploma Helpende. Je kunt goed samenwerken met je team, je bent klantvriendelijk, integer en betrouwbaar naar de bewoners. Natuurlijk heb je vaardigheden op het gebied van huishoudelijke en eenvoudige verzorgende taken. Verder heb je kennis van HACCP regelgeving en ben je vaardig met het werken met diverse computerprogramma’s.


We bieden

  • Allereerst een fijn team wat van aanpakken weet en graag kennis met je wilt maken
  • Een prettige werkomgeving in ons moderne pand in de wijk Vathorst, Amersfoort
  • Een tijdelijke aanstelling vooor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Deze functie is ingeschaald in FWG 25 cao VVT, ook de overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, verlof en eindejaarsuitkering zijn conform cao VVT
  • Een goede pensioenregeling en deelname aan een meerkeuzepakket secundaire arbeidsvoorwaarden via FiscFree
  • St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor opleiding, initiatief en ontplooiing. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een breed scala aan e-learnings via REIN.


Informatie

Marga van den Berg, teamleider, is graag bereid je vragen te beantwoorden. T. 033-4345600.

Of bezoek onze website www.pietersenbloklands.nl of onze Facebookpagina.

Solliciteren

Stuur je motivatie en CV in via onze website (button onderaan deze pagina). Dit kan tot uiterlijk 31 januari a.s.  Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan een interne kandidaat.

                                                                                                                                     “Je bent van harte uitgenodigd”

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

———————————–
locatie: Wervershof
sluitingsdatum vacature:   31-01-2023
vacature id: 3090175
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu