die om kan gaan met onze bewoners, licht administratieve taken kan uitvoeren en taken kan uitvoeren in het restaurant, zoals koffie schenken, afwassen etc.
Je werktijden zijn van 9.00 – 15.00 uur op zaterdag, zondag 2 maal per maand en in rooster op feestdagen.

Wat ga je doen?

Als medewerker receptie ben je het visitekaartje van onze organisatie. Je takenpakket is zeer divers maar je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het ontvangen, informeren en verwijzen van bezoekers, bewoners en medewerkers. Je beantwoord binnenkomende telefoongesprekken en verwerkt de in- en externe post. Je draagt zorg voor het, volgens protocol, afhandelen van alarmmeldingen die op het storingspaneel en/of de telefooncentrale binnenkomen. Ook verkoop je artikelen vanuit de winkel (denk hierbij aan postzegels, wenskaarten en kleine levensmiddelen).  Tenslotte kun je ook worden ingezet voor licht administratieve werkzaamheden en kopieerwerk.

 

Wat neem je mee?

 • Je hebt ervaring met receptiewerkzaamheden op MBO-3 niveau.
 • Je bent bekend met het bedienen van een telefooncentrale en signaleringsapparatuur.
 • Je bent representatief, vriendelijk en behulpzaam en weet ook tijdens piekmomenten het hoofd koel te houden.
 • Het spreekt voor zich dat je beschikt over uitstekende mondelinge uitdrukkingsvaardigheden voor het te woord staan van bezoekers, bewoners, bellers en collega’s.
 • Basis computervaardigheden, zo kun je prima werken met diverse (Windows) applicaties.
 • Al onze medewerkers vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te verstrekken.

 

Wij bieden jou

 • Een flexibele parttime baan in een bijzondere werkomgeving in ons historische pand in het centrum van Amersfoort en in ons pand in Amersfoort Vathorst.
 • Deze functie is ingeschaald in FWG 25 cao VVT, ook de overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, verlof en eindejaarsuitkering zijn conform cao VVT.
 • Een goede pensioenregeling en deelname aan een meerkeuzepakket secundaire arbeidsvoorwaarden via FiscFree.
 • St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor opleiding, initiatief en ontplooiing.
 • Toegang tot een breed scala aan online opleidingen / trainingen via REIN.

 

Wil je meer informatie
Heb je een vraag, neem dan contact op met Cuinera de Jong (coördinator Facilitaire Services) via telefoonnummer 033 – 4345600. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op website www.pietersenbloklands.nl of bezoek ons op Facebook of volg ons op Instagram.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren dan nodigen we je van harte uit dit te doen voor 30 september a.s. De vacature staat tegelijk intern en extern open. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

–          acquisitie wordt niet op prijs gesteld –

———————————–
locatie: 
sluitingsdatum vacature:   30-09-2022
vacature id: 3022699
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu