Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is een kleinschalige organisatie met een eeuwenoude geschiedenis van zorgverlening in Amersfoort. Het Gasthuis heeft twee locaties: één locatie in de moderne wijk Vathorst en één locatie in het centrum van Amersfoort. Wij zijn er trots op dat we ruim 625 jaar zorg bieden aan ouderen woonachtig in Amersfoort en omstreken.

 

Wij zoeken op korte termijn een

 

Teamleider Zorg
(24-28 uur per week, verdeeld over 4 dagen)

 

Wat ga je doen?
Het is jouw taak om leiding te geven aan het team van ongeveer 50-60 medewerkers van de teams Zorg Thuis, Nachtteam, Activiteitenbegeleiding en twee woongroepen Kleinschalig wonen.

In onze mooie centrumlocatie Davidshof wordt zorg geboden aan 28 cliënten op basis van geclusterd wonen (huur boven sociale huurgrens) en zorg gefinancierd uit de Wet Langdurige Zorg, de Zorgverzekeringswet en de WMO. Het merendeel van de 28 cliënten ontvangt zorg op basis van een VPT (volledig pakket thuis). Vanwege de gunstige locatie in het centrum van Amersfoort wonen bij PBG ook jongere zorgbehoevenden (40+).

Naast langdurige zorg bieden we zorg aan 59 bewoners met een psychogeriatrische aandoening. De bewoners leven samen in zeven woongroepen waar belevingsgerichte zorg is doorgevoerd in zorgverlening en interieur. Twee van de zeven groepen vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

De komende jaren zal het landschap van zorg en de wijze waarop zorg wordt aangeboden meer en meer veranderen door o.a. de inzet van technologie veranderende zorgvraag. We verwachten dat jij vanuit je positie als teamleider de leiding neemt in veranderprojecten. Dit betekent dat je waarborgt dat er nog beter gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden die de VPT-gefinancierde zorg biedt, met welzijn die aansluit bij individuele wensen en mogelijkheden.

Daarnaast stimuleer je de samenwerking en verbinding tussen de verschillende medewerkers en afdelingen. Samen met P&O implementeer je verder het geldende beleid t.a.v. gezond werken, jaarcyclus en levensfasebewust personeelsbeleid op de afdeling.

Je werkt samen met de andere teamleiders zorg, facilitair en activiteitenbegeleiding. Ook neem je deel aan PBG brede projecten.

Wie ben jij?

  • Je bent een ervaren teamleider in de ouderenzorg
  • Je hebt ervaring met en een heldere visie op moderne zorgverlening en dementiezorg
  • Je bent objectief, integer, positief, creatief, ondernemend. Je kunt motiveren, stimuleren, controleren, corrigeren en hebt tact en overtuigingskracht bij het leidinggeven en bij het onderhouden van in- en externe contacten.
  • Je bent in staat om klantfocus aan te brengen en medewerkerstevredenheid te behouden. Dat resulteert in hoge tevredenheid van bewoners en medewerkers.
  • Een afgeronde HBO opleiding op gebied van zorg en management heeft de voorkeur.
  • Aantoonbare ervaring met veranderingstrajecten, je laat je niet uit het veld slaan door een veelheid aan factoren maar brengt een echte verandering teweeg, waarbij je in staat bent het team hierin mee te nemen.

Wat bieden wij?

  • Een contract in beginsel voor de duur van twaalf maanden met daarna zicht op een vast dienstverband.
  • Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 55. Inschaling is afhankelijk van je ervaring.
  • Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s.
  • Een goede pensioenregeling en deelname aan een meerkeuzepakket secundaire arbeidsvoorwaarden via FiscFree

Wil je meer informatie?
Heb je een vraag, neem dan contact op met Marco Schrader, Manager Zorg a.i. via telefoonnummer 033-4345600. Of kijk voor meer informatie over de organisatie op website www.werkenbijpietersenbloklands.nl of bezoek onze facebook-, Insta of LinkedIn pagina.

Belangstelling?

Heb je belangstelling en wil je solliciteren dan nodigen we je van harte uit dit te doen, uitsluitend via onze website. Dit kan t/m 18 december. Dus pak je kans en solliciteer!

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

———————————–
locatie: Davidshof (centrum Amersfoort)
sluitingsdatum vacature:   18-12-2022
vacature id: 3031541
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu