Ter versterking van het team Zorg Thuis (locatie Wervershof) zoeken wij een enthousiast collega voor de functie van Verpleegkundige

 

Wat ga je doen?

De verpleegkundige werkt op de afdeling Zorg Thuis.  Er wordt zorg geleverd met de warmte van het Gasthuis.  Er is sprake van een gevarieerde en soms complexe meervoudige problematiek. 

De verpleegkundige verzorgt, verpleegt en begeleidt cliënten conform het zorgleefplan en coördineert en plant de zorg met andere disciplines rondom de cliënt. De verpleegkundige is samen met collega verpleegkundigen/verzorgenden verantwoordelijk voor de 24 uurs organisatie brede bereikbaarheid ( onder diensttijd), is de vraagbaak en biedt zo nodig ondersteuning.

Concreet zijn er vijf resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen: coördineren en plannen, verzorgen en verplegen, het bieden van ondersteuning en begeleiding, het opstellen van zorgleefplannen en overdragen van informatie.

Er wordt gewerkt volgens een rooster, in principe ben je inzetbaar voor alle diensten, wanneer je wordt ingezet gaat uiteraard in overleg met jou.

 

Wat vragen we?

Een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5 en ruime ervaring met het verplegen van cliënten. Je kunt samenwerken met je team, je bent enthousiast, flexibel, klantvriendelijk, integer, positief  en betrouwbaar  naar de cliënten.  Je hebt tact en inlevingsvermogen. Het stimuleren van bewoners tot zelfzorg is van belang. Je bent iemand die graag wil (mee) bouwen aan een team die goede kwaliteit van zorg levert.

 

Wat bieden we?

We bieden een contract aan voor de duur van 1 jaar, met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 45.

Bij Zorg Thuis wordt gewerkt met zelforganiserende teams. De samenwerking is hecht en betrouwbaar.

St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing.

Je bent beschikbaar voor alle diensten, er wordt gewerkt volgens rooster.

 

Informatie

Esther Bergmans, teamleider Zorg Thuis, is graag bereid vragen te beantwoorden of een afaspraak te maken voor nadere kennismaking. Telefoon 033-4345600.

Informatie over de organisatie vind je op onze website www.pietersenbloklands.nl of facebookpagina.

Solliciteren?

Je wordt van harte uitgenodigd te solliciteren via onze website.

 

acquisitie nav deze adverentie wordt niet op prijs gesteld.

———————————–
locatie: Wervershof
sluitingsdatum vacature:   28-02-2023
vacature id: 3093327
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu