Heb jij een hart voor ouderen en is het werken vanuit een belevingsgerichte visie jou op het lijf geschreven? Dan hebben wij jouw nieuwe baan!

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de verzorging, verpleging en begeleiding van psychogeriatrische bewoners in een kleinschalige woonsituatie binnen de muren van ons gasthuis. Je  werkt in een zelf organiserend team van zorgverleners onder leiding van een teamleider. Je stimuleert de zelfredzaamheid en creëert een veilige en fijne woon- en leefomgeving voor onze bewoners met een psychogeriatrische aandoening binnen een kleinschalige woonvorm.  Het werken vanuit een belevingsgerichte visie is jou op het lijf geschreven.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning aan een vaste groep bewoners. Jullie organiseren de zorg zo optimaal mogelijk binnen de afgesproken kaders van het zorgleefplan.

Ook begeleidt je leerlingen en stagiaires tijdens de uitvoering van de zorgverlening en geeft bijzonderheden door aan de praktijkbegeleiding.

Tenslotte draag je zorg voor een goede verslaglegging en overdracht.

 

Wat vragen we

 • Een diploma verzorgende IG (niveau 3)
 • Je kunt zelfstandig werken binnen een team.
 • Je herkent je in onze kernwaarden Warmte van het Gasthuis, Goede zorg, Verbinding en Leren.
 • Je bent klantvriendelijk, integer en betrouwbaar en weet onze bewoners zich veilig en op hun gemak te laten voelen in hun woongomging.
 • Je bent beschikbaar voor alle dag- en avonddiensten.

 

Wat bieden we

 • Allereerst een fijn team wat van aanpakken weet en graag kennis met je maakt. 
 • Een bijzondere werkomgeving in ons historische pand in het centrum van Amersfoort. 
 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • De functie van verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35 cao VVT, ook de overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, verlof en eindejaarsuitkering zijn conform cao VVT.
 • Een goede pensioenregeling en deelname aan een meerkeuzepakket secundaire arbeidsvoorwaarden via FiscFree.
 • St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor opleiding, initiatief en ontplooiing, zo kun je gebruik maken van een breed scala aan e-learnings via REIN.

 

Wil je meer informatie
Heb je een vraag over de functie van verzorgende IG bij kleinschalig wonen Davidshof, neem dan contact op met Jacqueline Klomp, teamleider DH KSW,  via telefoonnummer 033 – 421 65 00. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op website www.pietersenbloklands.nl of bezoek onze Facebook- en LinkedIn pagina of volg ons op Instagram.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren dan nodigen we je van harte uit dit te doen via de website. Al onze medewerkers vragen we een VOG-verklaring te verstrekken.

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

———————————–
locatie: Davidshof
sluitingsdatum vacature:   31-12-2023
vacature id: 3066825
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu