Aankomende evenementen

Zomerfeest 21, 22 juni
Op woensdag 21 juni (Davidshof) en donderdag 22 juni (Wervershof) staat het Zomerfeest gepland! Het zomerfeest is een feest voor bewoners en eerste contactpersonen van het Gasthuis. Een leuk moment om de zomer in te luiden met elkaar. Er is een poffertjeskraam, muziek en een loterij. Vind jij het leuk om deze dag een handje te komen helpen?
Meld je dan aan als vrijwilliger bij de receptie!

Curiosa en kraampjesmarkt op 12 en 13 juli
Op woensdag 12 juli (Wervershof) en donderdag 13 juli (Davidshof) organiseren we een Curiosa en kraampjesmarkt voor bewoners, eerste contactpersonen/familie en buurtbewoners. Mocht je nog oude/gebruikte spullen, zoals boeken, kleine gebruiksgoederen of speelgoed (geen kleding) hebben dan kun je deze inleveren bij de receptie. Ook zijn we nog op zoek naar mensen die kunnen helpen met de op- en afbouw van de kraampjes. Heb je hier interesse in? Stuur dan een mailtje naar: info@pietersenbloklands.nl.

De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de bewoners. Hiermee worden leuke activiteiten georganiseerd of middelen aangeschaft die het dagelijks leven van onze bewoners weer een stukje leuker maken!

Expositie Amersgilde
Van 1 juli tot 31 augustus is de expositie van kunstschildervereniging Amersgilde te zien op locatie Davidshof. Het thema van de expositie is ‘Zeezicht’. De opening van de expositie vindt plaats op 1 juli om 15:00 uur. Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen!

Publicatiedatum: 20 juni 2023

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!