De uitslag: ‘Fiets naar je werk challenge’

Je kunt het je bijna niet voorstellen maar de 50 dagen fiets naar je werk challenge 2023 startte koud en nat. Toch zijn 24 collega’s de uitdaging aangegaan om gedurende een periode van 50 dagen de fiets naar het werk te pakken! De 14 collega’s die uiteindelijk hun deelnameformulier hebben ingeleverd hebben in totaal 2883,6 km gefietst!

De kilometerkampioen van dit jaar is Anneke Holdijk (DH Zorg Thuis). Zij heeft 420 km gefietst en met de verdubbeling van de regenkilometers zelfs 460 😉.
In de challenge periode is ze zelfs nog een weekje vrij geweest (en op fietsvakantie gegaan!). Een ware kilometer kampioen dus!

Kilometerkampioen Anneke 

Naturlijk willen we ook die echte bikkel die ondanks regen toch is blijven fietsen belonen voor het doorzettingsvermogen. Marjolein van der Mijl (Bedrijfsvoering) heeft 66 regenkilometers op haar naam staan! De regenkampioen van dit jaar.

Regenkampioen Marjolijn (links)

Tenslotte willen we diegene belonen die de grootste verandering teweeg heeft gebracht. De fiets pakken in plaats van de auto. De duurzaamheidskampioen van dit jaar is Anne Kok (WH Zorg Thuis). Met haar 382,8 fiets- in plaats van autokilometers heeft zij het grootste verschil gemaakt! Voor alle drie hebben we een tegoedbon voor een tandem picknick-arrangement voor 2 personen!

Duurzaamheidskampioen Anne 

Geniet ervan! We zien de foto’s graag tegemoet. Voor diegenen die niet meegedaan hebben het volgende. Jullie fietsende collega’s willen jullie het volgende meegeven:

“Qua tijd maakt het niet veel uit of ik fiets of dat ik met de auto ga maar qua geld heb ik uitgerekend dat het mij per maand toch al snel € 80,- scheelt!”
“Ik kan alleen maar iedereen aanraden dit te doen. Je bent elke dag even buiten, je beweegt, goed voor de vitamine D, frisse lucht, weerstand, conditie en goed voor je hoofd!”
“Heerlijk fietsen, lichaam soepel houden en goed voor de conditie.”

Publicatiedatum: 20 juni 2023

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!