Huishoudelijke mededelingen

Netjes houden rookplekken
Het valt ons de laatste tijd op dat de rookplekken op beide locaties steeds vaker slordig worden achtergelaten.
Daarom even deze reminder: let erop dat je sigaretten niet op de grond uitdrukt maar in de aanwezige asbak. Daarnaast: roken in de binnentuin (Davidshof) is niet de bedoeling!

Gebruik van Servicebuddy
De Servicebuddy is er voor jou en al je vragen op het gebied van support of technische hulp. Is er een lamp kapot in een ruimte of kom je er niet uit met Office 365? Maak er een melding van in de Servicebuddy (op de startpagina in Sharepoint)!
Je kunt bijhouden of je melding is opgepakt en je krijgt een e-mail als deze is afgehandeld. Blijf niet zitten met vragen of problemen, maar maak gebruik van de Servicebuddy!

Vernieuwde Rein

Deze week is het zover: de vernieuwde leeromgeving van Rein gaat online. Wist je dat je gratis toegang hebt tot ontzettend veel cursussen/trainingen om jouw bekwaamheid of interesses te verbreden?
Zo staat er een cursus Excel op, Office 365, basis dementie voor helpende (+) en zorgtechnologie. Zelfs voor een cursus Spaans kun je er terecht! Met Rein krijg je de mogelijkheid om op een makkelijke manier je kennis te vergroten. Ga jij er gebruik van maken?

Publicatiedatum: 20 juni 2023

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!