Huishoudelijke mededelingen

Gebruik kantoren
We zijn heel blij dat veel kantoren opgefrist zijn met nieuwe verf! We hebben veel leuke reacties mogen ontvangen! Om de kantoren goed schoon te kunnen houden, willen we jullie vragen om de kantoren en teamposten goed opgeruimd te houden. Dat betekent dat alle bureaus aan het einde van de dag leeg moeten zijn, er geen losse spullen op de grond achterblijven en geen spullen op de kasten worden geplaatst. De schoonmaak heeft namelijk slechts 10 minuten de tijd per week per kantoor.

Gebruik vergaderruimtes
We verzoeken iedereen vriendelijk om na het gebruik van de vergaderruimtes en flexruimtes, de stoelen en tafels weer terug te zetten in de basisopstelling. Ook is het de bedoeling dat de vuile vaat opgeruimd wordt en dat het licht uit wordt gedaan als je de ruimte verlaat. Zo kan de volgende collega weer gebruik maken van een opgeruimde ruimte/plek.

Presentatieschermen
Er zijn nieuwe presentatieschermen geplaatst in de Marktplaats en vergaderruimte 2e verdieping WH, deze zijn gemakkelijk in gebruik, zie de informatie die erbij hangt. De standaard koppeling is erbij geleverd, voor de Apple hardware is er een stekker beschikbaar via de receptie.

Publicatiedatum: 9 maart 2023

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!