Impactmakersprijs 2023: stem jij ook?

De Impactmakerprijs is een prijs voor het meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktproject in zorg en welzijn.
Het programma Ambassadeurs Zorgtechnologie, waar ook St. Pieters en Bloklands Gasthuis aan deelneemt, is genomineerd voor deze prijs. Help jij ons door je stem uit te brengen op dit mooie project?

In de komende jaren worden technologische hulpmiddelen in de zorg steeds normaler en zelfs noodzakelijk. Vanuit die behoefte is het project Ambassadeurs Zorgtechnologie ontstaan. De kwaliteit van leven van een cliënt kan namelijk worden verbeterd door de inzet van zorgtechnologie. Voorbeelden hiervan zijn robot Tessa, de tovertafel of de illi-tv.
Zorgtechnologie zal nooit een vervanging zijn voor de warme zorg, maar juist een hele mooie toevoeging.

St. Pieters en Bloklands Gasthuis en 13 andere VVT organisaties zijn in het project Ambassadeurs Zorgtechnologie een jaar lang met elkaar de uitdaging aangegaan om zorgtechnologie meer te omarmen op de werkvloer. De Zorgambassadeurs hebben zich het afgelopen jaar ingezet om hun collega’s meer ‘techvaardig’ te maken.

Dat is niet onopgemerkt gebleven! Het project is samen met vijf andere initiatieven genomineerd voor de Impactmakerprijs 2022.

Stem jij ook?
Je stem uitbrengen kan via Publieksprijs 2022 – Actie Leer Netwerk en stem op het project ‘Van digivaardig naar techvaardig (Utrechtzorg)’

Publicatiedatum: 9 maart 2023

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!