Mooi resultaat HKZ- hercertificering

OP 6 en 7 februari jl. heeft de HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector)- hercertificering plaatsgevonden. Deze HKZ certificering vindt ieder jaar plaats.
Twee dagen lang zijn er twee auditoren bij ons op bezoek geweest die beide locaties en verschillende afdelingen hebben bezocht met als uiteindelijk resultaat een positieve beoordeling. Dit betekent dat het certificaat opnieuw wordt afgegeven.

Onderstaand een citaat uit de terugkoppeling;
In alle gesprekken, door de hele organisatie heen, komt de warme gasthuiszorg terug. Bij medewerkers en cliënten. ‘ze noemen het hier niet voor niks een gasthuis en dat is het ook echt’ (citaat cliënt). Dit wordt ondersteund door klachtenfunctionaris en cliëntenraad. ‘Weinig klachten, er speelt weinig’.

De auditoren hebben enthousiaste medewerkers gesproken en de warmte en gastvrijheid van ons Gasthuis ervaren. Complimenten aan ons allen hoe wij in het afgelopen jaar verder zijn gegroeid als organisatie. Bij de audit zijn geen tekortkomingen gesignaleerd, wel zijn er verbeterpunten aangegeven waar wij in het komende jaar mee aan de slag gaan.

Grote dank aan iedereen!

Publicatiedatum: 16 februari 2023

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!