Save the date: ‘Mag ik je kussen?’. Een theatervoorstelling over Zorg van Morgen

In de periode van 23 tot 27 oktober 2023 en van 20 tot 24 november 2023 speelt in Utrecht de theatervoorstelling ‘Mag ik je kussen?’. Een eerlijke en uitdagende voorstelling, gemaakt voor iedereen die werkt in de verpleging, verzorging en thuiszorg. Ook voor jou dus. Spraakmakend en een hart onder de riem tegelijk. Jij als medewerker van het Gasthuis mag gratis naar deze voorstelling!

De zorg van morgen
‘Mag ik je kussen?’ is speciaal gemaakt voor iedereen die werkt in de verpleeghuiszorg en thuiszorg. Om mee te praten over de toekomst van jouw werk in de zorg.
Maar ook om het te hebben over vandaag. Want nu al merken jij en ik de gevolgen van de groeiende zorgvraag en de druk die dat legt op alle collega’s. Elke dag zet je je in voor je cliënten en bewoners. En soms moet je moeilijke keuzes maken. De voorstelling helpt om hierover met elkaar in gesprek in te gaan.

Na afloop van de voorstelling praat je na over wat je gezien hebt, wat dat voor jou betekent en wat er nodig is om er samen voor te zorgen dat jouw werk in de zorg leuk blijft. Want je hoeft het niet alleen te doen, maar het moet wel anders. Met elkaar bespreken we hoe we dat zouden kunnen doen.
‘Mag ik je kussen?’ is gemaakt door Theatermakers Radio Kootwijk en onderdeel van het programma “Over Morgen”. Met topacteurs, muziek, film en een prachtig decor is het een cadeau voor jezelf. Spraakmakend en een hart onder de riem tegelijk.

Ga jij erheen?
Binnenkort sturen we meer informatie over de exacte data en hoe je je kunt aanmelden! Houd je mail dus in de gaten!

Publicatiedatum: 20 juni 2023

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!