Werken bij verzorgingshuis Amersfoort

Succes (nieuwe) collega’s

Het Gasthuis is voortdurend in beweging en dat betekent soms wisselingen in het personeel. We zijn blij om jullie te kunnen informeren dat we per 1 mei een nieuwe teamleider hebben voor Zorg Thuis Davidshof en de nachtdienst. Ook is de functie voor bestuurssecretaris ingevuld.

Per 1 mei is Anne-Marieke Gombert begonnen als teamleider van Zorg Thuis Davidshof en de nachtdienst. Anne-Marieke neemt hiermee het stokje over van Esther. Esther was waarnemend teamleider. Anne-Marieke is, zoals een aantal van jullie al weten, al werkzaam bij St. Pieters en Bloklands Gasthuis als verpleegkundige en eerst verantwoordelijke verpleegkundige (EVV) bij Zorg Thuis locatie Davidshof. Met deze nieuwe functie als teamleider zal ze haar taken als verpleegkundige en EVV overdragen. Veel succes met je nieuwe uitdaging Anne-Marieke!

Per 1 augustus start Johan Machiela voor 36 uur in de functie van Bestuurssecretaris. Johan neemt een ruime ervaring mee als bestuurssecretaris. Ook is hij bekend met de VVT-sector.  Naar eigen zeggen kijkt hij uit naar deze nieuwe uitdaging en wij zijn blij met deze versterking.

Publicatiedatum: 8 mei 2023

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!