Je bent van harte welkom!

Zorgprofessional en flexibel willen werken in de ouderenzorg? Laat ons dan weten waar je naar op zoek bent!
St. Pieters en Bloklands Gasthuis is een kleinschalige organisatie met een eeuwenoude geschiedenis van zorgverlening in Amersfoort.
We werken persoonsgericht met waarden verankerd in de organisatie. We hebben twee locaties: één locatie in het centrum van Amersfoort en één locatie in de wijk Vathorst. Wij zijn er trots op dat we al ruim 600 jaar zorg bieden aan ouderen in Amersfoort!
We bieden op dit moment aan circa 200 bewoners zorg met circa 350 medewerkers en 150 vrijwilligers.

Open sollicitatie

leren en ontwikkelen

stages

vrijwilligers

Voor extra flexibiliteit in onze teams zijn wij altijd wel op zoek naar enthousiaste collega’s, zowel Helpenden (met medicatiebevoegdheid), Verzorgenden IG als Verpleegkundigen. Bij Kleinschalig Wonen, of toch liever Zorg Thuis, overdag, ’s avonds of juist graag ’s nachts, we gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en onze mogelijkheden.

Ook als je interesse hebt in een functie die niet tussen onze vacatures staat kan je middels een open sollicitatie reageren. Maak jouw voorkeuren zoals soort functie, locatie werkplek en beschikbaarheid (uren, dagen, soort diensten) aan ons bekend en voeg je CV en motivatiebrief toe.

We komen graag met je in contact. Je bent van harte uitgenodigd!

Word jij onze nieuwe collega?

Meer informatie

Wil je meer weten over onze organisatie of over een bepaalde functie of vacature?

Neem dan contact met ons op via personeelszaken@pietersenbloklands.nl

De zorg wordt geboden door kleine en vaste teams die bestaan uit verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden met ervaring in de zorg