Zorgprofessional en flexibel willen werken in de ouderen zorg? Laat ons dan weten waar je naar op zoek bent!

Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is een kleinschalige organisatie met een eeuwenoude geschiedenis van zorgverlening in Amersfoort. Het Gasthuis werkt persoonsgericht met waarden verankerd in de organisatie. Zij heeft twee locaties: één locatie in het centrum van Amersfoort en één locatie in de wijk Vathorst. Wij zijn er trots op dat we al ruim 625 jaar zorg bieden aan ouderen in Amersfoort. We bieden op dit moment aan circa 200 bewoners zorg met circa 350 medewerkers en 150 vrijwilligers.

Voor extra flexibiliteit in onze teams zijn wij altijd wel op zoek naar enthousiaste collega’s, zowel Helpenden (met medicatiebevoegdheid),Verzorgenden IG als verpleegkundigen. Bij Kleinschalig Wonen, of toch liever Zorg Thuis, overdag, ’s avonds of juist graag ’s nachts, we gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en onze mogelijkheden.

Ook als je interesse hebt in een functie die niet tussen onze vacatures staat kan je middels een open sollicitatie reageren.

Maak jouw voorkeuren zoals soort functie, locatie werkplek en beschikbaarheid (uren, dagen, soort diensten) aan ons bekend, voeg je CV en motivatiebrief toe.

We komen graag met je in contact. “Van harte uitgenodigd”

 

acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

———————————–
locatie: Wervershof en Davidshof
sluitingsdatum vacature:   31-12-2024
vacature id: 1929197
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu