Stages

St. Pieters en Bloklands Gasthuis biedt verschillende opleidingsmogelijkheden en is een erkend leerbedrijf. We hebben een eigen skillslab waar iedereen vaardigheden kan oefenen.

De opleidingsplaatsen die wij hebben zijn voor  studenten die een  Beroep Opleidende Leerweg (BOL) volgen. Dit kan zijn de opleiding tot:
–  Verpleegkundige niveau 4 en 5
–  Verzorgende niveau 3 VIG
–  Helpende niveau 2
–  Zorghulp niveau 1
–  HBO creatieve therapie
–  Maatschappelijke dienstverlening en zorg

Meer informatie over de toelatingseisen (BOL) kun je vinden op de website van het ROC: www.roc.nl en/of het MBO Amersfoort: www.mboamersfoort.nl. De stages worden via het stagebureau van het ROC Midden Nederland aan ons toegewezen. Mocht je buiten de regio Utrecht een opleiding volgen en je wilt bij het St. Pieters en Bloklands  Gasthuis stage  lopen, dan staat het  je vrij om zelf ook contact op te nemen voor verzoek tot stage. Het Gasthuis staat ook open voor andere stages zoals maatschappelijke stages en oriëntatie stages.

Wat mag je van ons verwachten?
–  een omgeving, met veel kansen, die jou uitdaagt om te leren en je verder te ontwikkelen;
–  een goede begeleiding in je leerproces;
–  een prettig team om samen mee te werken.

Wat verwachten wij van jou?
–  een warm hart voor ouderen en voor de zorg;
–  met anderen willen samenwerken;
–  gemotiveerde instelling tot leren en ontwikkelen en natuurlijk…. betrokkenheid, inzet en verantwoordelijkheid voor je         eigen leerproces.

Op dit moment hebben wij geen leerplaats mogelijkheden voor studenten die via  de Beroeps begeleidende leerweg (BBL) een opleiding volgen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Evelien Sixma (praktijkopleider), telefoon 033 434 56 00 of via de mail e.sixma@pietersenbloklands.nl

Meer informatie

Wilt u in aanmerking te komen voor wonen in één van onze woongroepen of wilt u meer Informatie? Neemt u dan contact op met onze zorgbemiddelaar: zorgbemiddeling@pietersenbloklands.nl of 033-4345600.

De zorg wordt geboden door kleine en vaste teams die bestaan uit verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden met ervaring in de thuiszorg